Rezusi.al

Si përdoret Rezusi Negativ?

Shkarkoni tashme Aplikacionin Rezus Negativ ne smartphonin tuaj!

Shum e thjeshte tashme per te shkarkuar applikacioni tone, kerkoni ne AppStore ose PlayStore, shkarkoni dhe filloni te navigoni ne aplikacionin tone menjehere pa pasur nevojen te keni nje llogari ne applikacion
Shkarkoni ne AppStore

Tashme mund te shkarkoni applikacionin Rezus Negativ ne telefonin tuaj me sistemin IOS (iphone)

Shkarkoni ne PlayStore

Shkarkoni applikacionin ne telefonin tuaj android tashme duke kerkuar ne PlayStore ose duke klikuar ikonen e Playstore me larte.