Rezusi.al

Rreth Rezus Negativ

Rezusi Negativ

Info rreth REZUSIT

  1. Informacion cfare eshte Rezusi,si eshte krijuar,qellimi qe ka rezusi.
  2. Funksioni I rezusit
  3. Si do perdoret rezusi (ketu hyn dhe Andi)
  4. Si regjistrohet nje location
  5. Si paguhet tek rezusi
  6. Si mund te aksesoni plotesisht tek Rezusi (shkarkimi etj.)
  7. Informacion per gjithe paketat me tekst.

Për cfare sherben Rezusi Negativ

 

CFARE ESHTE REZUSI

 Rezus Negativ është një Kompani Digjitale e cila operon në fushën e Marketingut Digital dhe fizik. Funksionon dhe operon me vendodhje me koordinata satelitore.

 Rezusi.com gjendet në formën e: Platformës  http://www.rezusi.com , Aplikacion  http://Rezusi.com në Play store Android sistems, në App Store Apple Sistems.

 Platformë unike e cila ofron të gjithë veprimtarinë e jetës së Trojeve Shqipëtare dhe jo vetëm, por edhe Diasporën. Pasqyron të gjithë jetën Kulturore, Turistike, Arkeologjike, Historike dhe Sociale Shqipëtare.

 Shërbimet e ofruara nga Rezusi do të jenë kundrejtë çdo Biznesi, Qytetari Shqipëtar, Atdhetar në Diasporë dhe çdo Turisti që viziton Shqipërinë.

SI ESHTE KRIJUAR REZUSI

 Domosdoshmëria e një platforme gjithcka përfshirëse dhe mjaft ekonomike për tregun tone,ka krijuar Rezusin. Gama e gjerë e shërbimeve që ofrohet gjen vend në jetën e përditshme të gjithsecilit. Një nga pikat kryesore të krijimit të kësaj platforme është komunikimi i shpejtë dhe i lehtë midis emigrantëve të shpërndarë në të gjithë botën.

QELLIMI I REZUSIT

 Rezusi ka një qëllim parësor dhe të thjeshtë,të lehtësojë jetën e Shqipëtarëve, t’i shërbejë cdo grupmoshe me cdo lloj shërbimi të nevojshëm. Një synim i rëndësishëm do të jetë lidhja e të gjithë Shqipëtarëve nëpër botë me njëri-tjetrin.

FUNKSIONI I REZUSIT

 Rezusi mbart çdo location që gjendet në territorin Shqipëtar dhe Kosovar si edhe në Diasporë.

SI REGJISTROHET NJE LOCATION

 Një location regjistrohet duke marrë koordinatat nga google map,kjo realizohet nga agjentët e rezusit gjatë krijimit të profilit të bizneseve. Lokacioni mban emrin e biznesit dhe ka të dhëna identifikuese të biznesit në fjalë. Regjistrimi i lokacionit ka vlerën 1200 Lekë/vit.Çdo biznes që mer një nga paketat me postime është i detyruar të regjistrojë lokacionin e vet.

FORMA E PAGESES TEK REZUSI

 Pagesa tek rezusi do të bëhet Cash dhe me Bankë.

SI TE SHKARKOJME APLIKACIONIN E REZUSIT

 Aplikacioni mund të shkarkohet në Play store për sistemet Android dhe në App Store për sistemet Apple.