UK Ujesjelles Kanalizime Lushnje
INSTITUCIONE SHTETERORE, UJESJELLES KANALIZIME
|
Posted 8 muaj ago
  • Address
    Lushnjë
  • Tel
    0800 44 88
  • Website
  • Open Hours
    08:00 - 17:00

Orari:Nga e Hëna në Premte
08:00-17:00
Portali i konsumatorëve është një instrument ndërvepues që bashkon konsumatorët dhe ofruesit e shërbimeve të furnizimit me ujë dhe kanalizime. Në kuadrin e bashkëjetesës komunitare, ai synon jo vetëm edukimin e konsumatorëve për tu bërë më të përgjegjshëm për të drejtat dhe detyrimet e tyre, por njëkohësisht shërben edhe për të lehtësuar kërkesat që ata kanë në përditshmërinë jetësore, për sa i takon këtyre shërbimeve. Portali ndihmon gjithashtu ofruesit e shërbimeve të furnizimit me ujë dhe kanalizime, jo vetëm për të kuptuar nevojat e konsumatorëve por edhe adresimin e tyre në mënyrë sa më efektive, me qellim përmirësimin e cilësisë së shërbimeve UK&ITUN, sigurimin e një mjedisi sa më të pastër, duke kontribuar kështu në përmirësimin e cilësisë së jetës.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *