Tirana Bank Berat
BANKA, INSTITUCIONE FINANCIARE
|
Posted 7 muaj ago
 • Address
  Rruga Antipatrea, Berat
 • Tel
  +35542277700
 • Website
  https://www.tiranabank.al/
 • Open Hours
  09:00 - 18:00

Banka Tirana
Orari: Nga e Hëna në të Premte
08:00-16:00
Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri. Ajo u themelua me 1996 dhe gjatë kësaj periudhe ka pasur një zhvillim të madh, duke shtrirë degët e saj në të gjithë Shqipërinë. Sot, pas 18 vjetësh në tregun shqiptar, ajo është konsoliduar në treg, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, që u përgjigjen me së miri kërkesave të klientëve të saj.Tirana Bank është pjesë e BALFIN Group dhe operon në bashkërendim me objektivat dhe synimet e Grupit, për të qënë lider në ofrimin e shërbimeve financiare. Ajo vazhdon të rritet dhe zgjerohet, por ruan me rigorozitet filozofinë e saj për ofrimin e shërbimeve cilësore dhe për të qënë pararojë në ofrimin e produkteve të reja bankare në Shqipëri. Shumë prej bizneseve në Shqipëri e shohin Tirana Bank, si një pikë mbështetje të përhershme, për të investuar dhe zhvilluar me tej biznesin e tyre.
Sot Tirana Bank ka 52 degë në shumicën e qyteteve kryesore, zonat industriale dhe kalimet kufitare dhe zotëron një rrjet të gjerë ATM në të gjithë Shqipërinë.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *