Shkolla e Mesme Profesionale Arben Broci Shkoder
ARSIMI, ARSIMI I MESEM
|
Posted 7 muaj ago
 • Address
  Rruga Inxh. Gjovalin Gjadri, Shkodër
 • Tel
  067 201 4662
 • Website
  http://arbenbroci.vet.al/
 • Open Hours
  09:00 - 18:00

Orari: Nga e Hëna në të Premte
08:00-14:00
Shkolla Teknike Industriale është hapur në Shkodër më 23 nëntor 1929, nga qeveria italiane (komuna e Torinos), por për arsye të luftës ajo u mbyll më ‘1943, për tu rihapur me 1 shtator 1968, ku është edhe sot.
Gjate periudhës 80 – vjeçare, shkolla ka ofruar shumë specialitete, por sot në shkollë funksionojnë këto Drejtime mësimore:
Mekanikë (me 3 nivele 2+1+1)
Shërbime Mjetesh transporti (me 3 nivele 2+1+1)
Elektroteknikë (me 3 nivele 2+1+1)
Teknologji informacioni dhe komunikimi (TIK) Pilot –PEM (me 2 nivele 2+2)
Ndërtim (me 3 nivele 2+1+1)
Termohidraulike (me 3 nivele 2+1+1) Pilot –PEM nga Alb-VE. Në Nivelin e III-të, nxënësit kualifikohen për “Panele diellore dhe hidraulike”.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *