Shkolla e Mesme e Bashkuar Pedagogjike “Luigj Gurakuqi”Elbasan
ARSIMI, ARSIMI I MESEM
|
Posted 8 muaj ago
  • Address
  • Tel
  • Email
  • Website
  • Open Hours
    08:00 - 14:00

Orari: Nga e Hëna në të Premte
08:00-14:00
Normalja e Elbasanit, e hapur në dhjetor të vitit 1909, është shkolla e parë e arsimit profesional arsimor në gjuhën shqipe, e krijuar në bazë të vendimeve të Kongresit të Elbasanit, i cili ishte mbajtur tre muaj më parë në po atë vit. Në ditët e sotme Shkolla “Normale” quhet ” Luigj Gurakuqi” për vetë faktin se drejtuesi i parë i saj ka qenë Luigj Gurakuqi. Ajo vazhdon edhe sot të nxjerrë breza të rinj duke i trashëguar atyre virtyte dhe vlera të paçmueshme

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *