OSHEE Lushnje
ENERGJETIKE, INSTITUCIONE SHTETERORE
|
Posted 7 muaj ago
 • Address
  Lushnjë
 • Tel
  044528888
 • Website
  https://oshee.al/
 • Open Hours
  08:00 - 20:00

Orari:Nga e Hëna në të Premte
08:00-17:00
Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Sh.A. (OSHEE) është person juridik që funksionon si shoqëri aksionare, organizimi i së cilës bëhet në përputhje me parashikimet e Ligjit Nr. 9901, date 14.4.2008 “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare” ( i ndryshuar).
OSHEE Sh.A është regjistruar si person juridik, në Regjistrin Tregtar të mbajtur nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit me Numër Unik të Identifikimit (NIPT) K72410014H, në bazë të Vendimit nr. 38587, datë 19.06.2007, të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.
Në 23 Qershor 2014 ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe shoqërisë CEZ a.s, është nënshkruar Marrëveshja e Mirëkuptimit.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *