Fakulteti Shkencave Humane Vlore
ARSIMI, ARSIMI I LARTE
|
Posted 8 muaj ago
 • Address
  SH8, Vlorë
 • Tel
  35533222288
 • Website
  https://univlora.edu.al/fakulteti-i-shkencave-humane/
 • Open Hours
  08:00 - 20:00

Orari: Nga e Hëna në të Premte
08:00-20:00
Fakulteti i Shkencave Humane u krijua në 5 dhjetor 2007, para zhvillimit të zgjedhjeve në universitet mbi bazën e departamenteve ekzistues ndërfakultetorë të mësuesisë dhe të gjuhëve të huaja, në mënyrë të tillë që të plotësonte standardet në përputhje me kërkesat e Ligjit të Arsimti të Lartë sidomos për strukturën e departamenteve dhe njësive të tjera përbërëse dhe nivelin e kualifikimit të profesoratit.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *