Exchange Moneygram Vlore
EXCHANGE+DERGESE PARASH, INSTITUCIONE FINANCIARE
|
Posted 8 muaj ago
  • Address
    Rruga Mustafa Bello, Vlorë
  • Tel
  • Website
    https://www.moneygram.com/intl/
  • Open Hours
    09:00 - 21:00

Orari:Nga e Hëna në të Diel
09:00-21:00
MoneyGram International u formua si rezultat i bashkimit të dy bizneseve, Travelers Express me bazë në Minneapolis dhe Integrated Payment Systems Inc.MoneyGram u krijua fillimisht si një degë e Sistemeve të Integruara të Pagesave dhe më pas u bë një kompani e pavarur përpara se të blihej nga Travelers në 1998.Në vitin 2004, Travelers Express u bë ajo që njihet sot si MoneyGram International.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *