Eurosig Berat
INSTITUCIONE FINANCIARE, KOMPANI SIGURIMESH
|
Posted 8 muaj ago
 • Address
  PX26+Q33, Berat
 • Tel
  +355 (0) 4 45 00 001
 • Website
  https://www.eurosig.al/
 • Open Hours
  09:00 - 18:00

Orari:Nga e Hëna në të Shtunë
08:00-21:00
E themeluar si shoqëri sigurimi e produkteve të Jo–Jetës në shtator të vitit 2004, nën emrin DUKAGJINI SH.A, në dhjetor të vitit 2005 shoqëria shet aksionet 100% dhe në mars të vitit 2006 hyn në treg me emrin EUROSIG SHA, tërësisht me kapital vendas dhe me aksionarë të rinj.
EUROSIG, si shoqëri e konsoliduar në tregun e sigurimeve, është e shtrirë në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë me 33 degë dhe mbi 230 agjenci dhe pika shitjeje e përfaqësimi. Aktualisht, në Eurosig janë të punësuar mbi 300 punonjës në nivel qendror dhe vendor.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *