DPSHTRR Elbasan
INSTITUCIONE SHTETERORE, PUSHTET QENDROR
|
Posted 8 muaj ago
 • Address
  Kasem Sejdini, Elbasan 3001
 • Tel
  +355 68 80 15 833
 • Website
  https://www.dpshtrr.al/vendndodhje/drejtoria-rajonale-elbasan
 • Open Hours
  08:00 - 16:00

Orari: Nga e Hëna në të Shtunë
08:00-17:00

Kontrolli Teknik është kontrolli i sistemeve të mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove, që kanë rëndësi për sigurinë e qarkullimit rrugor. Gjatë këtij procesi kryhen dy tipe kontrollesh, kontrolli i funksionimit të sistemeve mekanike dhe kontrolli vizual i tyre. Ndër to përmendim:
• Kontrolli i emetimit të gazrave;
• Sistemi i drejtimit, i ndriçimit, i amortizimit, i frenimit;
• Testimi i konvergjencës;
• Kontrolli i pjesëve xhenerike dhe motorike;
• Kontrolli vizual i mjetit, i gomave, i bordit (rripave të sigurimit), impiantit të furnizimit, etj.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *