Credins Bank Korce
BANKA, INSTITUCIONE FINANCIARE
|
Posted 7 muaj ago
 • Address
  Bulevardi Republika, Korçë
 • Tel
  +355 46 700 777
 • Website
  https://bankacredins.com/en/
 • Open Hours
  08:30 - 16:00

Banka Credins
Banka Kredins
Credins Bank është një nga 5 bankat më të mëdha në Shqipëri, banka e parë në treg për portofolin e kredisë dhe e dyta për totalin e aktiveve dhe depozitave. Credins Bank është një bankë universale që ofron produkte dhe shërbime bankare që mbulojnë kërkesat e klientëve 360 gradë dhe fuqizon individët, familjet, bizneset dhe institucionet. E themeluar në vitin 2003 si banka e parë me kapital shqiptar, Credins Bank është ende besnike ndaj misionit të saj, duke qenë zgjedhja numër një për shqiptarët dhe komunitetet shqipfolëse. Selia qendrore ndodhet në Tiranë, ndërsa aktiviteti i saj bankar shtrihet përmes një rrjeti të gjerë prej 57 degësh në çdo cep të Shqipërisë. Banka ka krijuar partneritete në nivel vendi, divizioni dhe rajoni për të ofruar zgjidhje financiare të përshtatura për klientët e saj, duke përfshirë produkte inovative në përputhje me trendin dixhital, konsulencë financiare dhe zgjidhje tradicionale të financimit dhe investimeve bankare, të gjitha këto nën udhëheqjen e standardet etike.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *