Bkt Bank Elbasan
BANKA, INSTITUCIONE FINANCIARE
|
Posted 8 muaj ago
 • Address
  Rruga Rinia 8527, Elbasan
 • Tel
  04 226 6288
 • Website
  https://www.bkt.com.al/
 • Open Hours
  08:30 - 15:00

Banka BKT
Orari: Nga e Hëna në të Premte
08:00-16:00
Dega e parë e Bankës Kombëtare Tregtare u krijua në Durrës më 29 nëntor 1925, në godinën historike ku ndodhet dega e sotme e BKT Durrës. Kjo godinë në fakt përfaqëson institucionin financiar më të vjetër shqiptar në vend. 1 nëntor 1926 dhe 15 nëntor 1926 janë datat në të cilat u krijuan përkatësisht Degët e BKT-së në Shkodër dhe Vlorë.
Banka Kombëtare Tregtare (BKT), me emrin e sotëm, u krijua në janar 1993, pas bashkimit të Bankës Tregtare Shqiptare (BTSH) dhe Bankës Kombëtare të Shqipërisë (BKSH). Në fakt BKT është banka tregtare më e madhe dhe më e vjetër në Shqipëri.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *