Bankomat ATM OTP Bank Permet
BANKOMAT ATM, INSTITUCIONE FINANCIARE
|
Posted 8 muaj ago
 • Address
  Qender Center,Hotel Alvero,
 • Tel
  0800 4848
 • Email
 • Website
  https://www.otpbank.al/en/
 • Open Hours
  09:00 - 18:00

Banka OTP
Orari:Nga e Hëna në të Diel
24 h
OTP Bank Group është banka më e madhe tregtare e Hungarisë dhe një nga ofruesit më të mëdhenj të shërbimeve financiare të pavarura në Evropën Qendrore dhe Lindore dhe me shërbime bankare për individët privatë dhe klientët e korporatave. Grupi OTP përbëhet nga filialet në fushën e sigurimeve, pasurive të paluajtshme, faktoringut, leasing-ut dhe menaxhimit të aseteve, investimeve dhe fondeve të pensioneve. Banka është e pranishme në 11 vende, përkatësisht në Shqipëri, Bullgari, Kroaci, Hungari, Moldavi, Mal të Zi, Rumani, Rusi, Serbi, Slloveni dhe Ukrainë.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *