Albsig Shkoder
INSTITUCIONE FINANCIARE, KOMPANI SIGURIMESH
|
Posted 7 muaj ago
 • Address
  Shkodër
 • Tel
  +355 (0) 44502060
 • Website
  https://www.albsig.al/en/
 • Open Hours
  09:00 - 18:00

Orari: Nga e Hëna në të Shtunë
09:00-21:00
Albsig s.a. është themeluar në vitin 2004 si një kompani sigurimesh me vendndodhje në Shqipëri. Albsig është një shoqëri aksionare me kapital të përbashkët, e regjistruar sipas Ligjit Shqiptar nr. 7638, datë 19.11.1992 “Për shoqëritë tregtare”, dhe regjistruar në Regjistrin Tregtar të Shqipërisë me vendim të Gjykatës së Rrethit Tiranë, nr.28154, datë 9.01.2004.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *