Abi bank Durres
BANKA, INSTITUCIONE FINANCIARE
|
Posted 8 muaj ago
 • Address
  Rruga Hafiz Podgorica, Durrës
 • Tel
  +355 42 258 755
 • Website
  https://www.abi.al/
 • Open Hours
  08:30 - 16:00

Banka Abi
ABI Bank Albania
Orari:Nga e Hëna në të Premte
08:00-16:00
Banka Amerikane e Investimeve SHA është një bankë e cila filloi aktivitetin e saj më 1 Nëntor 1999. Emrin e sotëm e mban pas blerjes së Bankës Credit Agricole Albania SHA nga Tranzit Finance, kompani e grupit NCH Capital, i cili është një nga investitorët më të mëdhenj dhe të mirënjohur amerikan në rajon e më gjerë.Kjo blerje e cila u finalizua në tremujorin e fundit të vitit 2015 është një histori suksesi në tregun bankar në Shqipëri..Aktualisht ABI Bank, ka nje prezencë degësh në qytetet më të medha në të gjithë vendin dhe me një staf të bashkuar punonjësish, të cilët sjellin eksperiencën dhe kulturën e të dyja bankave duke i shtuar Bankës një faktor tjetër pozitiv dhe konkurrues në treg.

Rating
out of 5

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *