Rezusi.al

Kerko...
Apliko Pastro

Qytete / Shtete

Kategorite

Me Shume

Sipas Vleresimit

 • MARKETE Max Market Kelcyre
  SH75, Këlcyrë, Albania
 • MARKETE Market Selmani Kelcyre
  Rd +Arcbishop Anastasios+, Këlcyrë, Albania
 • INSTITUCIONE FETARE Kisha Ortodokse Kelcyre
  1, Këlcyrë 6402, Albania
 • ARGETIM DHE SHPLODHJE Sheshi Musa Fratari Kelcyre
  Sheshi "Musa Fratari", Këlcyrë, Albania
 • INSTITUCIONE SHTETERORE Komuna Deshnice Kelcyre
  857R+FH2, Këlcyrë, Albania
 • INSTITUCIONE SHTETERORE Qendra Kulturore Kelcyre
  857R+FH2, Këlcyrë, Albania
 • BANKOMAT ATM Bankomat ATM Tirana Bank Kelcyre
  SH75, Këlcyrë, Albania
 • BANKA Raiffeisen Bank Kelcyre
  SH75, Këlcyrë, Albania
 • IMPIANTE SPORTIVE Fusha e sportit Kelcyre
  Fusha e sportit Allamani Kelcyre, rruga e Lagjes 1, Këlcyrë, Albania
 • AUTO Karburant Alpet Kelcyre
  855P+MHV, SH75, Këlcyrë, Albania